Corners of the World info

ALLE INFO DIE JE NODIG HEBT OVER DEZE WEBSITE!

Houd je van avontuur en onbekende bestemmingen? Wil jij graag nieuwe dingen uitproberen? Ben je gek op de natuur en outdoor activiteiten? Wil je graag meer leren over online ondernemen of hoe je onderweg creatief bezig kunt zijn (bijvoorbeeld door te fotograferen of reisverhalen te schrijven?

Heb je (het merendeel van) de bovenstaande vragen met een JA beantwoord? Dan ben je hier op de juiste plek! Corners of the World is een reiswebsite over avontuurlijk (solo) reizen, backpacken, outdoor en het leven als digital nomad.

Corners of the World is te volgen via Facebook, Twitter (@cornersnl), Instagram (@cornersoftheworldtravels), TikTok (@cornersoftheworldtravels), Bloglovin’ en Pinterest.

HET GEZICHT ACHTER CORNERS OF THE WORLD

blogger-corners-of-the-world

Ik ben Jessica, de oprichter van Corners of the World. Ik ben een Nederlander, maar een wereldreiziger in hart en nieren. Ik startte in 2009 met de studie Journalistiek omdat ik bijzondere verhalen met de wereld wilde delen. Die van mezelf en van anderen. Inmiddels werk ik al meer dan 7 jaar als als online marketeer en content creator (tekst, fotografie, video en interviews) in de reiswereld.

Met de verhalen op Corners of the World wil ik mensen informeren over bestemmingen over de hele wereld. Ik wil je helpen om het beste uit jouw reis te halen door zo veel mogelijk (insider) tips te delen. Ik wil je inspireren om naar nieuwe plekken te gaan en ze aan jouw bucket list toe te voegen. En tot slot wil ik je hier entertainen met een paar van mijn eigen reisverhalen: situaties op reis die leuk, maar ook minder leuk waren.

COPYRIGHT

Alle teksten, foto’s en video’s op Corners of the World zijn (tenzij anders aangegeven) eigendom van Lokker Media Productions, KvK: 61417599. Zonder voorafgaande toestemming mag er niets van deze website worden overgenomen en gedupliceerd. Wil je een foto of een stuk tekst gebruiken? Stuur dan even een mail naar jessica@cornersoftheworld.nl om toestemming te vragen.

DISCLAIMER & SAMENWERKEN

Wil je met mij / Corners of the World samenwerken? Hartstikke leuk! Stuur mij een mail (jessica@cornersoftheworld.nl) om de mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om een mediakit van Corners of the World per mail toegestuurd te krijgen. Ik ga geen samenwerkingen aan met bedrijven die niet bij mijn persoonlijkheid, reisstijl en reisblog passen.

travel-blog-corners-of-the-world

AFFILIATE LINKS & ADVERTORIALS

Op Corners of the World vind je affiliate links, bijvoorbeeld van Booking, Sunnycars en Bol.com. Ben jij enthousiast geworden over een product of een accommodatie na het lezen van mijn blog? Wie weet klik je dan wel door naar de website om het product aan te schaffen of de accommodatie te boeken. Wanneer jij iets aanschaft ontvang ik een klein percentage, omdat ik je heb doorverwezen naar het product.

Jij betaalt hier NIETS EXTRA’s voor; dit is voor rekening van de website waar ik je naartoe verwijs. Ik word door de website als het ware beloond omdat ik iemand enthousiast heb gemaakt over een product en deze persoon doorverwijs. Uiteraard link ik alleen naar producten die ik zelf gebruik/heb gebruikt/waar ik erg enthousiast over ben. Wanneer er een affiliate link in een blog staat wordt dit altijd onderaan het artikel vermeld.

Daarnaast plaats ik ook advertorials op Corners of the World. Dit zijn (betaalde) artikelen die ik in opdracht van een bedrijf of website schrijf en publiceer op deze site. Ik probeer de invalshoek van deze artikelen vaak zo te bepalen dat het geen commercieel onpersoonlijk verhaal is, maar dat je herkent dat het door mij is geschreven. Dat mijn tips en ervaringen erin zijn verwerkt. Enkele voorbeelden van advertorials zijn dit artikel over Colombia en dit artikel over tips voor fotografie op reis.

BETROUWBAARHEID?

De info die ik op Corners of the World plaats zoek ik met grote zorgvuldigheid uit. Zo zet ik bijvoorbeeld bij prijzen meestal de datum erbij, zodat je zelf kunt inschatten of de informatie nog zal kloppen. Informatie is echter aan verandering onderhevig, met name in ontwikkelingslanden. Ik ben niet aansprakelijk voor gevolgen die zijn ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website, maar ik hoop dat dat jullie er niet van weerhoudt om je volop te laten inspireren!

VRAGEN?

Heb je vragen over de site? Wil je meer informatie over een toffe bestemming waar ik ben geweest? Heb je vragen over de site? Of wil je gewoon een leuk/kritisch/bemoedigend berichtje sturen? Dan kun je mailen naar jessica@cornersoftheworld.nl.