Contact

Brandende vragen, kritische opmerkingen of lieve fanmail is altijd welkom! Of ben je een bedrijf/accommodatie/merk en wil je samenwerken? Stuur even een mailtje naar jessica@cornersoftheworld.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

4 thoughts on “Contact

 1. Ellen
  23 januari 2020
  Reply

  Thanks voor je reactie! Toch maar geboekt, morgen vlieg ik haha. Moet je qua kledingkeuze veel rekening houden met gedekte schouders/benen? Koelt ‘s avonds volgens mij best wel af daar of niet? Veel verschil in temperatuur tussen Tel Aviv en Jeruzalem?

  • Jessica
   23 januari 2020
   Reply

   Wat leuk om te horen Ellen 🙂 In Jeruzalem is het sowieso een stuk kouder dan Tel Aviv omdat het op zo’n 1000 meter hoogte ligt. Sowieso vind ik het in januari/februari ook nog vrij koud, dus een winterjas is niet overbodig. Ik zou in Jeruzalem inderdaad wel schouders en benen bedekken, maar door het weer zou ik sowieso al lange broeken/truien aantrekken 😉 Veel plezier gewenst!

 2. Jessica
  24 september 2020
  Reply

  Hoi Stan,

  Bedankt voor je berichtje. Ik werk inderdaad al met het affiliate programma van Grenzelooswerk via Daisycon. De eerste commissies zijn ook al doorgezet zag ik. Voor nu heb ik niets nodig, maar anders weet ik je te vinden. Je kunt me in de toekomst trouwens ook bereiken via jessica@cornersoftheworld.nl. Nog een fijne dag gewenst! Groetjes, Jessica – Corners of the World

 3. Jessica
  2 augustus 2021
  Reply

  Wat leuk dat jullie een rondreis in Roemenië, Moldavië en Bulgarije gaan maken. Het wordt echter lastig om de auto over verschillende grenzen mee te nemen. Tussen Bulgarije en Roemenië is het prima te doen met dezelfde huurauto, maar omdat Moldavië niet bij de EU hoort doen de meeste autoverhuurbedrijven hier moeilijk over. Ook tussen Moldavië en Transnistrië is een grens, dus daar wordt een huurauto vaak ook geweigerd. Je kunt dan het beste een (georganiseerde) dagtrip vanuit Chisinau maken of met de bus hiernaartoe reizen. Misschien dat er een verhuurbedrijf is die er geen problemen mee heeft, maar de meeste zullen de auto niet aan je verhuren als je de auto naar Moldavië meeneemt (en als er dan iets gebeurt met de auto heb je veel problemen). Met een eigen auto is dit verder geen probleem, maar ik neem aan dat jullie niet helemaal vanaf Nederland met de auto naar Moldavië willen gaan. Ik zou zeggen: vraag het even na bij verhuurbedrijven zoals Sunnycars en bij het verhuurbedrijf in Chisinau, maar wees erop voorbereid dat ze de auto niet voor alle landen aan je kunnen verhuren. Voor nu succes en nog een fijne avond gewenst! Vriendelijke groeten, Jessica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *