Contact

Brandende vragen, kritische opmerkingen of lieve fanmail is altijd welkom! Of ben je een bedrijf/accommodatie/merk en wil je samenwerken? Stuur even een mailtje naar jessica@cornersoftheworld.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

4 thoughts on “Contact

 1. Jessica
  23 januari 2020
  Reply

  Wat leuk om te horen Ellen 🙂 In Jeruzalem is het sowieso een stuk kouder dan Tel Aviv omdat het op zo’n 1000 meter hoogte ligt. Sowieso vind ik het in januari/februari ook nog vrij koud, dus een winterjas is niet overbodig. Ik zou in Jeruzalem inderdaad wel schouders en benen bedekken, maar door het weer zou ik sowieso al lange broeken/truien aantrekken 😉 Veel plezier gewenst!

 2. Paddy
  3 januari 2022
  Reply

  Hoi,

  ik las je artikel over dat je alleen door Egypte hebt gereisd. Ik ben zelf 18 en wil graag rondreizen door Egypte, maar krijg van veel mensen vragen en/of reacties of dat wel veilig is voor een meisje. Zou je het aanraden om alleen te gaan? En zo ja, heb je misschien tips?

  • Jessica
   5 januari 2022
   Reply

   Hoi Paddy,

   Wat leuk dat je naar Egypte wilt gaan. Het is voor mij lastig in te schatten of je als 18-jarige vrouw alleen door Egypte kunt reizen. Als je al veel reiservaring hebt zou dat prima kunnen, maar als je dat nog niet hebt kunnen het land en de mensen overweldigend zijn. Dan is het fijner als je bijvoorbeeld met een groep reist of via een reisbureau boekt waar ze met je meedenken over een plan (zoals Kingfisher Tours: https://kingfishertours.com/). Houd er rekening mee dat bijna alle informatie in het Arabisch is en dat niet iedereen Engels spreekt. Daarnaast kunnen sommige plekken zoals Caïro behoorlijk chaotisch zijn en overal zullen mensen je om geld vragen, dus je moet wel sterk in je schoenen staan om daar constant nee tegen te zeggen. Maar ik heb er 6 weken alleen gereisd toen ik 26 jaar was en ik heb een geweldige tijd gehad en me niet onveilig gevoeld. Egyptenaren kunnen ook ontzettend gezellig en grappig zijn als je ze een beetje leert kennen. Jij kunt denk ik het beste inschatten of je je veilig zou voelen als je alleen op reis bent in Egypte. Als je nog geen reiservaring alleen hebt zou ik aanraden om eerst in een wat “makkelijker” land alleen op reis te gaan (Italië, Portugal of Roemenië bijvoorbeeld). En misschien krijg je een beter idee met de tips in dit artikel: https://www.cornersoftheworld.nl/reistips-vrouw-alleen-in-egypte-reizen/

   Succes en laat het gerust weten als je nog een andere vraag hebt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.