Groepsreizen die ik begeleid

Op Corners of the World deel ik heel wat informatie met mensen die zelfstandig op reis willen gaan. Sinds 2022 begeleid ik ook groepsreizen voor enkele reisorganisaties zoals Avontuur Dichtbij, Better Places en Explorista Travel. Wil je een keer mee met een groepsreis die ik begeleid? Dit staat er voor dit jaar momenteel op het programma:

September/oktober 2024: fotografiereis Jordanië

Ik ben in meer dan 11 jaar als reisfotograaf in heel wat landen geweest, maar vrijwel geen enkel land kan tippen aan Jordanië. Het is daarom niet gek dat Better Places Jordanië heeft uitgekozen als dé bestemming om een fotografiereis te houden. Van zondag 29 september tot en met dinsdag 8 oktober 2024 gaan we samen Jordanië verkennen én creatief vastleggen. Tijdens deze fotografiereis geef ik meerdere workshops en leer je meer over de verschillende onderdelen van reisfotografie. Denk aan het vastleggen van mensen en markten, creatief bezig zijn in de natuur en portretfotografie. We bezoeken de bekende hoogtepunten zoals Wadi Rum en Petra, maar gaan ook naar minder bekende plekken zoals het natuurreservaat Dana en de stad Salt.

Alle informatie over de fotografiereis in Jordanië van Better Places vind je hier!

Petra-Jordanie
Petra-Jordanie

Oktober 2024: wandelreis Portugal

In Europa heb ik al heel wat meerdaagse wandelingen gemaakt, maar mijn favoriete wandeltocht blijft toch wel de Fisherman’s Trail in Portugal. Ik heb deze route inmiddels meerdere keren gelopen en hij blijft mij fascineren! We gaan daarom weer van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 oktober 2024 op pad om een deel van de Fisherman’s Trail te lopen met Better Places. Tijdens deze wandelreis wandel je in een kleine groep van accommodatie naar accommodatie. Maar wees gerust: wij zorgen voor het transport van al je bagage, dus je hoeft alleen een dagrugzak mee te nemen tijdens het wandelen. Er is een rustdag halverwege ingepland om uit te rusten, meer te wandelen, te surfen of simpelweg bij het zwembad te chillen. Tijdens deze reis geef ik ook workshops hoe je jouw wandelavontuur creatief kunt vastleggen met woorden en hoe je mooie foto’s tijdens jouw reis kunt maken.

Alle informatie over de wandelreis in Portugal van Better Places vind je hier!

strand-en-wandelpad-fisherman's-trail-in-portugal
Jessica-kliffen-fisherman's-trail
praia-do-telheiro-fisherman's-trail-in-portugal