Video: Israël in anderhalve minuut + WIN!

Inmiddels heb ik al heel wat artikelen over Israël geschreven. Bijvoorbeeld over Makhtesh Ramon, de Dode Zee en Jaffa. En ik was niet de enige die over Israël schreef: ook mijn moeder deelde haar ervaringen over haar reis naar Israël. Heb je plannen om naar Israël te komen? Dan heb je ongetwijfeld iets aan dit artikel over de voorbereidingen voor een reis naar Israël. En zo komen er de komende tijd nog meer artikelen over Israël voorbij.

Israel-ervaringen-mama Redenen-Israel-bezoeken Redenen-Israel-bezoeken Redenen-Israel-bezoeken Dode Zee en omgeving Israel Jaffa-Tel-Aviv-IsraelIsrael-ervaringen-mama

Lees ook: 11 redenen om Israël te bezoeken

De afgelopen maanden heb ik ook redelijk wat gefilmd in Israël en om jullie een indruk van dit bijzondere land te geven heb ik een nieuwe reisvideo gemonteerd!

Travel Movie: Israël

WIN! (winactie afgelopen)

Misschien hadden jullie het al door: het is in januari win-maand bij Corners of the World. Dit betekent dat er regelmatig iets wordt verloot onder jullie. Gewoon, omdat ik het waardeer dat jullie mijn avonturen volgen, nieuwsgierig zijn wat ik uitspook, de tips en informatie erg waarderen en bovenal ook reislustig zijn! Deze keer heb ik iets voor jullie vanuit Israël meegenomen: een zak modder (how classy) van de Dode Zee en de nationale snack van het land, Bamba. Deze populaire snack lijkt erg op een Cheetos, maar dan met een pindakaas smaak. Ik ben er fan van en hopelijk kan ik er een van jullie ook blij mee maken!

Travel-movie-Israel-winactie

Hoe doe je mee?

Simpel! Laat hieronder weten wat de gekste snack/maaltijd is die jij ooit thuis of in het buitenland hebt gegeten. Laat een geldige naam + mailadres achter, zodat ik contact kan opnemen met de winnaar. De gegevens worden voor niets anders gebruikt. Je kunt meedoen met deze winactie tot en met woensdag 24 januari 2018 23.59 uur.

Ik ben overigens ook erg benieuwd wat jullie van deze video en van Israël vinden, dus ook dat kun je hieronder laten weten (laat even weten of je wel of niet mee wilt doen met de winactie). En vragen over een reis naar Israël zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Related Post

Reacties via Facebook account

comments