[:nl]White water raften op Bali in Indonesië + korting

[:nl]Taleman, een Balinese vriend, en ik bulderen van het lachen wanneer mijn vriend zijn helm opzet. Boven op zijn helm torent een Go Pro uit. Als een antenne. De Telaga Waja rivier kabbelt rustig langs onze voeten voort. Ze wacht op ons. Om ontdekt te worden, getemd te worden. Vandaag gaan we namelijk white water raften door de rimboe van Bali, Indonesië.

White water raften op Bali in Indonesië

We zitten met z’n vieren in een rubberen boot – vriendlief aan mijn zijde, Taleman en de bootsman achter ons. De tour vertrekt met zes andere boten. Zes boten die tijdens de geweldige tocht allemaal worden gepasseerd door ons. Ik wist dat Bali mooi was, maar zo groen heb ik het eiland nog nooit gezien. We varen langs hoge, donkere kliffen waar de klimop al jaren tegenop groeit. Tropische vogels fluiten en vliegen over onze hoofden. We weten het voor elkaar te krijgen om PRECIES onder een waterval door te varen. Hier en daar botsen we tegen rotsen en moeten we bukken om bulten op onze voorhoofden te voorkomen. Soms kondigt onze bootsman aan dat er een kleine waterval om de hoek ligt. Soms ook niet.

Tweeënhalf uur later heb ik spierpijn in mijn buik en in mijn kaken van het lachen. We hebben zo ontzettend veel lol gehad. Je stapt doorweekt uit dat bootje, ongetwijfeld. Er zullen mensen zijn die boos worden dat ze doorweekt uit dat bootje stappen, ongetwijfeld. Maar het geeft zo’n kick om met dat bootje op de rivier te zitten. Om het ontembare water proberen te bedwingen. Om een momentje met Moeder Natuur te hebben.

white-water-raften-bali
white-water-raften-bali
white-water-raften-bali

KORTING!

Ik heb deze geweldige ervaring via mijn Balinese vriend Taleman geboekt. Hij gaf mij en mijn vriend een fikse vriendenkorting. Maar daar houdt het niet op. Je kunt via deze website namelijk contact met hem opnemen als je ook wilt white water raften op Bali.

De prijzen voor het raften variëren behoorlijk bij verschillende bedrijven. Ik heb zelfs prijzen van 90 dollar voorbij zien komen. Maar als je mijn kortingscode gebruikt kun je voor 55 dollar met Taleman een ontzettend toffe dag beleven. Gebruik de kortingscode CORNERSBALI in jouw aanvraag of vermeld simpelweg dat je via Jessica uit Nederland bij hem terecht bent gekomen. Taleman is een ontzettend vriendelijke jongeman. Gevoel voor humor, kennis over het eiland en de onontdekte plekjes, flexibiliteit en een uitstekende beheersing van de Engelse taal zijn slechts enkele redenen waarom je bij hem aan het juiste adres bent.

En een kleine foto-impressie kan natuurlijk niet uitblijven. Kijken jullie mee? De fotocredits zijn voor Alam Amazing Adventures, Bali.

white-water-raften-bali
white-water-raften-bali
white-water-raften-bali

Disclaimer: ik verdien zelf niks aan dit bericht en heb ook gewoon zelf betaald voor het raften.
[:]

Reacties via Facebook account

comments