Online workshops voor ondernemers & digital nomads (I’m excited!)

Sinds 2015 reis, werk en leef ik als digital nomad. Ik heb geen vaste thuisbasis en het merendeel van mijn werk voer ik op mijn computer uit. Niet al mijn werk is locatie-onafhankelijk, maar veel wel. En dat geeft mij veel vrijheid. Vanuit het verlangen om meer mensen te leren kennen met diezelfde levensstijl (en vaak ook mindset) richtte ik in 2016 een Facebookgroep op genaamd Dutch Digital Nomads. Sinds 2020 heet de groep Wereldse Ondernemers. Ik wilde een community creëren waar ik gelijkgestemden kon ontmoeten en waar we elkaar kunnen helpen.

Internationale groepen die gericht zijn op digital nomads waren er al, maar destijds was er niet echt een Nederlandstalige community. Ik deed niet heel veel met deze groep, tot het Traverse event in 2019. Daar volgde ik een sessie over het beheren van Facebookgroepen. Ik moest ook maar weer eens wat leven in mijn eigen Facebookgroep blazen!

Sindsdien is de Facebookgroep flink gegroeid en is er meer interactie. Digital nomads hebben elkaar via de groep leren kennen, er zijn meet ups georganiseerd en….. nu zijn er ook online workshops te volgen!

Lees ook: digital nomad jobs – wat kun je doen om online geld te verdienen?

digital-nomad-life

Online workshops voor ondernemers & digital nomads

Veel mensen kunnen deze gekke periode gebruiken om aan zichzelf te werken. Aan persoonlijke ontwikkeling, mindset, kennis vergaren en doelen stellen. Ook ik merk dat ik (nog) meer investeer in mijn ontwikkeling en kennis. Want die zijn voor een ondernemer erg belangrijk.

De afgelopen weken heb ik een agenda samengesteld met online workshops, die worden gegeven door verschillende inspirerende ondernemers!

Ben jij net gestart als ondernemer en wil jij graag verder blijven ontwikkelen?

Droom jij ervan om voor jezelf te starten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Ben je een doorgewinterde ondernemer, maar wil je wel wat extra vaardigheden opdoen?

Dan zijn deze online workshops iets voor jou! De online workshops zijn overal ter wereld te volgen, waar je op dit moment ook bent. De workshops zijn €25 – 30 euro inclusief btw. Op deze manier is de drempel voor deelnemers om mee te doen niet zo hoog. Maar geloof me: je krijgt hier veel waarde voor terug. De groepen zijn bovendien klein (maximaal 8 deelnemers), zodat er persoonlijke aandacht is en iedereen voldoende tijd krijgt om vragen te stellen.

Vakantie-sterrenbeelden-LA

Lees ook: digital nomad worden – de beste tips om reizen en werken te combineren

Agenda online workshops

Momenteel staat er niets op de agenda voor online workshops.

workshops-evenementen-ondernemers

Lees ook: positief in het leven staan, hoe doe ik dat? Ik geef je 12 tips!

Ik hoop dat ik anderen enthousiast kan maken om ook locatie-onafhankelijk te werken en nieuwe vaardigheden te leren dankzij deze online workshops. Vragen? Laat het gerust weten via de reacties of een mailtje!

Reacties via Facebook account

comments